CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Wednesday, May 13, 2009

X ley balik da..

arini mbe2 aku sume da balik..aku ngan ade yg sket2 je lagi x ley balik la plak..bese la..arini da mule da tugas aku untuk mnjadi seorang pgawai kadet jurulatih..ni dikira pengorbanan ke??mmbe2 aku mesti best gile da balik..msti da ade yg jmpe mak ayah dorg..aku da 4 bulan x balik ni..rindu la plak kt tersayang aku ni..hehe..sape ye yg tersayang tu?of course le ummi ngn abah aku..x kan yg "tu" kot.hehe..tp ade yg lg aku ksian ni sbnanye..mmbe2 aku ade yg kne stay kt cni..x dpt cuti pun sbb dorg kne shortsem..kne sttle kan dorg pnye paper yg "kantoi" tu..da x dpt cuti,bile la agknye dorg dpt cuti kan..aku arap korg sume besaba la ye..msti ade pnye cuti utk korg..msti ada hikmahnye kan..nti naik dgree msti korg perform abis kan..pape pun aku kne stay jgk kat sini smpai ahad ni..tp x pe..cuti sume same..10 hari jugak..jnji dapat cuti jgk kan..tangggungjawab tetap kne stle kan dulu..bile da sttle baru syok kan nak cuti pasni.macam org keje la plak..cuti pun ssh nak dapat..ha,tu la slh 1 life aku sbg seorang pegawai kadet kat u ni..bkn ape..nti kne biase kan diri jgk kan..tmbh2 bile da mule sbg seorang pegawai muda nnti..kne posting sabah ngan sarawak ke..ha,lg la ssh nak balik kan..so kne biase2 kan la diri aku ni..pape pun aku kne prepare utk junior2 aku yg masuk sabtu ni (16 Mei 09)..aku arap aku bley jd pmbmbing yang baik utk junior2 aku ni wlpun aku pnye ilmu ni masih sket.x sabar aku nk cuti....:)

2 comments:

Anonymous said...

padan muke ko..hehe..gurau je la..x pe..bia susah2 dulu..nti ko da bejaye ha,senang la kan mase depan..bkn sng nk sng kan..btul x MKI??hehe..

khairulikhwan said...

ha,betul2...aku sokong..insyaAllah,aku arap ape yg ko ckp tu btul la..amin..bkn sng nak sng kan..:)