CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Tuesday, October 20, 2009

KeNaNgAn SyAwAlKu.....

hai sume..sume org da tunjuk kenangan masing2 time syawal yang lepas..tp cm awal sangat pulak utk aku tunjuk kenangan2 tu..yela time tu kan syawal pun x abis lagi..name pun kenangan aidilfitri n syawal..so,kne la tunggu die abis kan?eh,betul ke??ade sape2 nk tlg jwb??hehe...x kisah la..kalini,syawal da pun melabuhkan tirainya..sekarang zulkaedah pula menjelma..semoga syawal yg berlalu tu memberikan kita seribu kemenangan dan jadikan bulan zulkaedah ni lebih bermakna utk kita ye....kalini aku nk simpan sikit kenangan2 bulan syawal yang lepas kt blog ni..:)


Kenangan Aidilfitri 2009
bersama keluarga & "org baru" :)

Bersama rakan kelas 5ICT 06-07



Sambutan Hari Raya UPNM 09

Skuad Batalion Jebat 08

Kat umah senior mase form1 dulu..:)


banyak lagi gmbar2 nye..tapi x pe la..cukup la kot untuk dikongsi bersama..selamat tinggal syawal..semoga bertemu lagi tahun hadapan..amin..

5 comments:

zamfadliez said...

hambar giler..wkaka...smart la bro gmbar lu,tapi kalo de gua lagi berseri2 raye lu..haha...adioos...~!

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

ape yg hmbar ye bro..ala,ko nk ke ambik gmba ngn aku??haha..ko mnjg ngan ladies awam je..haha..klu bley,bir pnuh cmra ko ngn bdk awam je.wa ok je ..haha

♥MiSs WaFa♥ said...

ehem2...klu ada gmbr sy sure lagi gempak n berseri..hahhaa..btol x ikhwan??baik awk ckp btol(sambil ada pistol kat blakang leher ikhwan ni)...hehehe

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...
This comment has been removed by the author.
muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

iye..btul tu cik wafa...lg berseri kn?..:)..(ye ke??)hehe..