CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Tuesday, April 27, 2010

Saat bahagia hampir tiba..:)

Assalamualaikum semua...:)..bertemu kita lagi dengan entry terbaru aku..Sebelum tu,kena ada pantun dulu sebagai pembuka bicara...Ini dia :-

Pak Ali si penarik beca,
Becanya cantik tidak terkata,
Saat bahagia hampir tiba,
Tunggu apa lagi,jomlah baca..


Ha,ni pantun pembukaan post kalini..:)..emm,saat bahagia hampir tiba?sape yang bahagia plak ni?aku ke???ha,ni 1 persoalan ni..hehe..sebenanye post ni bukannya untuk ceritakan kebahagiaan aku..tapi tentang seseorang..sape dia??apa hubungan dia ngan aku??ha,musykil-musykil...em,ok lah..bek x yah cite panjang-panjang...nti duk mengarut plak...orang yang aku nk ceritakan ini ialah...KAK SARAH...hemm..sape kak sarah ni?ok lah..kak sarah ni sebenanye senior aku kat SMKASAS dulu...adik die plak,merangkap junior aku kat sekolah teknik seri manjung dulu...ha,makngah die plak...hehe..xde2..gurau je..em,ape yang bahagianya kak sarah ni?em,tanggal 14/3/2010 baru-baru ni,bersempena dengan hari Ahad,kak sarah telah pun melangsungkan majlis pertunangannya di rumahnya sendiri iaitu di Pantai Remis,Perak Darul Ridzuan..Kalau tak de pape halangan,majlis akad nikah akan dilangsungkan pada tahun depan..Kak Sarah merupakan bekas pelajar Darul Quran..:)..alhamdulillah,dengan izin Allah,Kak Sarah telah pun ditemukan dengan jodohnya (InsyaAllah) yang bernama Muiz..Kalau tak silap,abang Muiz ni sedang bekerja sebagai seorang doktor dan akan melanjutkan pelajaran di Madinah...saya doakan agar akak ngn abang muiz bahagia selalu dan sentiasa berada dibawah naungan rahmat dan keredhaannya ye..amin..walaupun baru bertunang,ingat tau..masih ade batas2 dalam pergaulan ye..post ni memang khas untuk akak dan abang muiz...semoga ceria2 sllu..:)



Mane 1 kak Sarah ni??
ha,boleh teka kan??



Abang Muiz yg pakai baju warna oren tu..


Rilek suda.:)


Ini bukan cerita
"Ayat-ayat Cinta"
tau...hehe..:)




Waktu bercuti pergi ke tasik Chini,
Di tasik Chini sangatlah heppy,
Post kalini berakhir disini,
Semoga berjumpa dilain entry..


Berjumpa lagi..:)




14 comments:

Fasya Abdy said...

wah...purdah ;))
bila ade kekuatan nk jdi cmtu yerk

Anonymous said...

waaaa...
cepatnye dik ksarah nih...
malu plak bile bace...
tmekaceh doakan ek...
nampaknye kne bli baju kat s`pore
la sbgai balasan..
hehehehe....

k.sarah said...

da update...
cepatnye die...
malu ksarah...
ingt main2 td...
doakan tuk ksarah ek...
nampaknye kne bli baju dr
s`pore tuh la ek...
hehehehe...

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> Fasha Abdy

insyaAllah...klu usaha ke arah tu pasti dpt kan..tp kne la tau ape sbb2 nk pkai kan...kne berilmu supaya dpt menolak ape yg org pk2 negatif nnti...fhm kan?

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> k.sarah

hehe...mne ade main2 la..ni khas utk kak sarah ngan abang muiz tau..k..insyaAllah,akak akan sntiasa bhgia ngan abang muiz ye..em,ha,nk bli ke baju tu??hehe..gurau je la..ke nk bli bju madinah je?bru ayat-ayat cinta sket..hehe..gurau je

~UmmU SoLehah~ said...

(^_^) tahniah pd k.sarahnye ea..
smoga ditetapkan jodoh kalian d dunia & d akhirat..

n akan mlahirkan zuriat soleh & solehah pd masa akan datang..amin..

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> ummu solehah

insyaAllah..amin..em,akak kenal ke kak sarah?

L.O.V.E said...

besnnyerr......hikx3...k.sarah 2 lwa x???hikx3.....

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> L.O.V.E

kak sarah lawa ke x?hehe...nth..tnye la org len..tp,ni baru dikatakan LOVE yang sebenarnye..:)

SuTeRa MaYa said...

oh, kak sarah dah bertunang..

tahniah..:)

lin said...

kak sarah ni senior smkasas mse kita form1 ka.sarah form berape?
sy kenal ke?

k.sarah said...

ksarah tuh xlawa pon...
ye kn adik????
hehehehehe...
nih pnulis blog ni lg lawa kot..
tmekaseh la pd yg m`doakan
ksarah..
doa tuk pnulis blog nih jgk ye...
ahaks~~~~
suke die ye...
lalalala~~~~

ksarah said...

ksarah tuh lawa ker dik???
hehehehehe..
ntah ler kan...
kamu lawa lg kot...
mekaseh la doakan tuk ksarah..
doa la tuk pnulis blog ni jgk..
cian die..hehehe...
baik budaknye...
ececece...
terpuji plak ksarah...
lalalala~~~~~

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

M K I >>> kak sarah


hehe...nk ckp cm ne ye...lawa ke x pun sy x tau..sbb x pnh tngk muke die..cbe try tnye junior die..slp2 bkn cite psl lawa ke x,tp garang ke x..hehe