CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Wednesday, December 24, 2008

Kenanganku di SMTSM 06-07

arini terdetik lg nk wt 1 lg post tntg kngn yg bnyk wktu sekolah kt teknik dulu..tmbh2 mse ngan mbe2 ICT 06-07 n semua batch aku..x ley lpe btul kngn ngan mbe2 dulu..ye la,bile da masuk alam universiti ni,da ssh da nk jmpe balik mbe2 lame..ade yg da kje navy (yg navy tu mmbe baik aku dulu la kn.x sngke 2-2 jd tntra plak)hehe..,ade yg balik negeri asl ,ade yg cntnue stdy..so sume da bepecah da..bile lg bley bt reunion kn..jd,tedetik 1 ilham ni utk buat video psl kngan kt teknik dlu ngn mbe2 sume..klu ade mbe2 yg tngk video ni,video ni aku tujukan khas utk kome sume ye..ni je kngn yg dpt kite kongsi bersame time f4 n f5 dulu..aku pun da ssh da nk jmpe korg..life aku ngn kome pun da lain..im not a civillian anymore..hope kome sume brda dlm keadaan yg ceria2 n gmbira2 sllu ye...we are frend forever..sape nk tngk video ni bukak blog aku ye..pesan la kt mbe2 mne tau ade ke gmba dorg dlm video aku..hehe..k..promote la plak...all the best utk kome ye..:)




video

0 comments: