CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Thursday, April 23, 2009

Untuk Guruku Yang Tercinta Di SMTSM

Hai sume..akhirnya aku bejaya jgk siapkan eh silap,masukkan video yg da lme aku nk bg kt "seseorg"hehe..sape ye seseorg tu??..ha,ape nabil ckp? LU PIKIR LA SNDIRI.hehe..tp jgn pk yg bkn2 da la ye..yg tu lmbt lg..ni len sket..ni lagi special..hehe..sbnanye video ni da lme nk kasi kt ckgu yg ngaja ambo dulu kt teknik tu..sek yg bnyk bg kngn masam2 manis tu..hehe..masam ke?x de la..sume nye manis ble pk2 balik..da2..jgn duk pusing kot lain plak..cte psl org yg special td tu..bkn awek ke,marka ke,gewe ke ape,tp.....die adalah pndidik aku mse kt sek teknik dlu..mmg bnyk la kn kngn mse kt sek teknik dlu..ha,bru tringt,skrg da x pnggil teknik da kan?btl ke?klu btl mmg da tnggl kngn je la gelaran SMTSM tu..aduss..x best la cm ni sbb aku ex-stdnt SMTSM bkn SMVSM..bebalik pada video ni,aku tujukan khas kepada.......jeng3....Ustazah Nurul Hamiza bt Zabir Shah.btl kn?hehe..klu x silap la..tkt lpe plak..nme ckgu ni kne ingt sllu..:) n sume guru2 SMTSM yg ngaja kelas 5 ICT 06-07..wlupun x tersenarai..trima kasih ats sume pengorbanan yg telah anda berikan..org arab ckp,syukran jazilan..:).tu je pun yg tau..nk wt cm ner..sek x abis dulu mse Form 1..hehe.org suh blaja smpai abis,blaja sekerat je..ni la padahnye..tp nk wt cm ne kn..rezeki di negeri org..pape pun,time kasih pada sume guru2 ye..aslnya ingt nk bg mase ari guru 08.tp mgkin x de rezeki kot.video ni pun bru je blaja buat.jd klu cm ade smthing yg kurang ke.mntk maaf ye..mgkin tulisan kurg jelas n gmba pun cm kabur2 ke..maaf ye..gmba2 yg tidak menyenangkan tu arap diterima seadanya ye sbb sye ambik gmba ni pun men curik2 kt blog stesma forever ngn sumber2 yg boley dipercayai je..(cm risik la plak)..hehe..x kn sye lupa sgala jasa n pngorbanan ckgu2 sume..maafkn klu saye ade terkasar bhsa terlnjur bicara pada ckgu semua ye..tp kt ustzh nurul.ha,ni special sket nk wish..:-)

1.Selamat Hari Guru wlupun arini bkn ari guru.
2.Maaf sbb lmbt anta,ni je kot care yg sye bley tnjuk,k
3.Bkn mgkir jnji atau lupa,tp life bru ni bz sket.kkdg bnde yg nk buat pn jd tolak tepi dulu.kne settle yg btul2 kne buat dulu.
4.Terima Kasih atas sgala perhatian ustzh mase kt teknik dulu..sye doakan ustzh sntiasa mndpt rhmt dan kbrkatan dr Allah didunia n Akhirat (ckgu2 len pun same jgk.k)
5.Terima kasih sbb buat entry yg cukup bmkne tu..sye btl2 rse cm dpt penghormatan dr seorg ckgu..time kasih ye.
6.InsyaAllah,mse ari guru yg dtg ni sye buat video yg lagi grand org ckp..:)


p/s :- ade lg nk tulis ni,nti da edit sye cite len ye..

ha,ni mmg special la kn utk ustzh..nk wish dulu x smpt,kalini mmg luah abis2 la kan..hehe..smoga ckgu2 sume terhibur ye tngk video ni wlupun mgkin x sume yg dpt tngk video ni..sye tujukan khas buat seluruh warga pendidik STESMA 06-07..jadi nk bg sume tau tlg la promote blog sye ye..hehe.Terima Kasih Cikgu..

(p/s:ade lagu..jd,klu nk tngk video tu pause dulu ye..tkt gnggu plak)


video

1 comments:

♥MiSs WaFa♥ said...

alololo..comeynye anak murid ni.seronok je kalau ada anak murid mcm ni