CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Thursday, June 11, 2009

Award dr seorg shbtku...



1. Copy award di atas dan letakkan di blog anda

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award neh.

* beliau seorg shbt yg baik

* beliau seorg yg tekun dan tabah

* beliau juge mempunyai blog yg menarik rmai pmnt utk bukak blog die

* beliau sedang mncari MR HPA die...(sape la org tu kn)

* beliau sorg yg ske mnegakkan ssuatu ikut hukum syariah

* beliau jugak seorg yg tabah (nk tau cm ne,tnye la org yg tulis ni)

* bnyk lagi ni nak tulis..tp 5 je kan?hehe..


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta @ hobi sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.



* saya seorang manusia biasa

* saya hanya hendak fokus kepada Bidang yg diceburi ni

* saya BENCI pmpuan yg gedik

* saya suka jmpe kwn2 lame mase sek dulu

* saya suke kmpul setem (da 3 buku )

* saya BENCI ORANG HIPOKRIT

* saya suke orang yang suka menegakkan hukum agama (wlupun sy ni kurg lg ilmu agama)

* saya suke air carrot susu

* saya suka kwn ngan M*** **a

* saya suka layan blog.

*Telebih la plak...:)




4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.


~Tukang cerita
~zam_fadliez
~Miss Hpa
~na'ilah
~muhammad muhamin
~aqilah romi
~wani
~
~
~
~(x tau lg da nk isi sape)

10 comments:

Tukang cerita said...

Salam...
wahhhhh...sudah pandai yer tag2 orang ... :)

jawab tag lah paling sy tak suka....


hahahaaa.....
sudah pnah jawab tag hmpir serupa...

♥MiSs WaFa♥ said...

salam en.MKI..hehehe..awk tagged sy balik bt per???ahaha..erm...awk ni saje tau..anyway..tahnks jwb tau..erm..tgelak sy bc tau..

khairulikhwan said...

tukang cerita..

hehe..ustzh...ni 1st time ni jwb..tu pun ade org "tu" yg bagi..bese la tu kan..hehe..bru nk blajo..npe ustzh x ske jwb plak?


miss wafa..

ala,bio le nk tag ke x nk..hehe..suke ati le..bkn slh pun kan?btul x?ha,npe tegelak plak bce ni?

♥MiSs WaFa♥ said...

ustazah xsuka jwb sbb awk yg punya tag..ahaha..sy tgelak sbb awk jwb tag ni klakar...buwekk

khairulikhwan said...

miss hpa..

ye ke?mne ade kelakar la..bese je..nth2 awk je yg pk cm tu kot..hehe

♥MiSs WaFa♥ said...

eee..awk ni...hish!

khairulikhwan said...

npe nye plak ni?cm geram tetibe je..hehe.kan sabar tu sbhgian drpd iman..awk kn blaja lg mndlm..:)

♥MiSs WaFa♥ said...

klu sy dpt pegang pistol kan?!sy tembak tepat kat awk..suke je nk kena kan sy..dh r..salam

khairulikhwan said...

halamak,terer ke pgg pistol nk tmbk?nk cekah pistol manik yg tmbk cicak tu pun x tau dpt ke x kan?hehe..gurau je..:)

♥MiSs WaFa♥ said...

kalau sy ada pistol tembak cicak tu,sy praktis tembak kat awk dl yer ikhwan.ahaha..erm..sy sll aja awk pe yg sy blaja,so apa kata awk ajo sy lak apa yg awk blajo..mst gempak kan..huaa