CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Sunday, December 20, 2009

My new life begin (training day)..


hai sume..kalini tora dtg lg..hehe..cm kenal je ayat ni..eh,bukan zaman dulu2 ke?x tau la kan sape yg sempat dengar ke x ayat ni..xpe2..bukan nak cite pasal mainan tora ke ape,nk share psl training aku kayuh ni..:)..arini kebetulan plak aku x balik umah pun..minggu ni aku dapat weekend,tp x balik pun..x pe la..ade hikmah kot..aku duk bilik aku ni je yg baru pindah ni..duk 2 org..tp membe aku balik la kan,pi umah tok die...x kisah la..arini 20/12/2009 aku join membe2 aku pi training kayuh..pusing2 area kem ngan bukit besi tu..best la jugak kan..maklum la,new comer dalam bidang ni..makin ok kot rsenye..next time aku nak kayuh n kayuh lagi..maklumlah,semangat "discovery" la katakan..nasib la,sape suh bajau bg aku baju discovery tu kan..semangat aku da jd len la..so cm bese,kome jgn lpe bg tau aku plak bile nk training lagi..k..roger n out..:)



6 comments:

Cik LeYha~~~ said...

cycling..best..huhu

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

yup..mmg best pun sbnanye..eh jap,cmne plak tau best ni?pnh join mne2 team ke?:)

arena scott saucony said...

giler arrgh... thun dpan wjib bli bskal!!!!!

ZURULafinazZAMANI said...

weh....
cantiknye basikal die!!
takde2....
sejam 5 ringgit!!

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

>>>arena scott saucony<<<

perancangan tu mmg le nak beli kan..tp tu la,alang2 nk tunggu masyuk ni,training la dulu kan.

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

>>>ZURULafinazZAMANI<<<

hehe..mmg le cntik kan basikal,tngk le sape tulun promote kan..haha..ala,x kan 5 hinggit kot?membe2 kan..sket lg aku x gne da la..k?pape pun roger dulu ye