CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS


Tolong sign ye ble da melawat...:)

Teman setiaku

Jom kita sama membantu...:)

Jom kita sama membantu...:)
SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI : Ust Syed Sharim - 019-5121274 AKAUN PERSATUAN KEBAJIKAN AL-FURQAN BANK MUAMALAT - 0803-0002083-71-7 (atas nama Persatuan Kebajikan Al-Furqan)

kenderaan impianku yg kedua

kenderaan impianku yg kedua

Tentang dirinya..

Tentang dirinya..

Saturday, March 20, 2010

Kurniaan Allah...:)

Salsabila berkata:

"hai makcik2 semua!saya salsabila,anak sedara tuan punya blog ni.jangan panggil saya bella tau.panggil nama penuh saya salsabila soleha.Umur saya baru 10 hari tapi saya dah pandai bulatkan mata tengok kamera macam umi.nama saya cik yang bagi.umi ngan abah terbekenan pulak nama ni.muka saya ikut abah.semua orang cakap macam tu,cik pon same.mesti la muka macam abah,salsabila kan anak bapak.anak umi jugak!nanti makcik2 semua doakan salsabila jadi anak yang solehah,penyejuk mata hati umi dan abah.salsabila nak jadi anak yang baik dan berjaya dunia akhirat.babai auntie .salsabila nak zzzzzzzZZZZZ...."


"petikan atas ni diambil dari blog akak aku sndiri...:)...x dapat nak tulis la plak cm ne nak cite pasal ank sedara 1st aku ni...agak comei la kan..senang cite comel la..xde agak2..maklumlah,die oghe klate..tp muke die sama macam abang aku yang sulung mase kecik2 dulu...ye la..mne x nye,nama pun anak die kan..hehe..tak smpat lagi nk tengok soleha kat depan mata..cuti pun tak dapat lagi..arap tngk gambar ni je..tu pun makcik soleha yang bagi...pape pun,paksu doakan agar soleha akan jd insan yang solehah same ngan nama soleha ye..:)..jadi lah anak yang dapat menggembirakan hati umi dan abah soleha ye..amin..paksu x tau nk tulis ape da ni..tunggu soleha da besar sket,nti bley kite share cite same2 ngan makcik soleha ye..insyaAllah.:)..jmpe lagi.."

11 comments:

♥MiSs WaFa♥ said...

salam..erm..tahniah yer kat paksu nye..n tahniah juga kat salsabila sbb selamat sampai di dunia yang penuh panca roba ni.tp xpe..untung sbb paksunya ust mad ulu.hhehe..btol x paksu?apa2 pn tahniah ek.tp jgn sedih la t paksu dh kurang dpt kasih syg opah..opah sure syg n layan lebih kat cucu sulung..ahha

kylex said...

kalo mu paksu,aku apa??

Tukang cerita said...

Tahniah.......
semoga salsabila jadi anak yg solehah.....
:)

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> miss_wafa

w'salam...nape nk thniah kt paksu die plak?hehe..tp tu la kan..pasni da x dpt kasih syg sepenuhnya dari opah da la kan..hehe..maklumla,cucu perempuan kan..sulung plak tu..kne la jge btul2 kan?hehe..mdh mdahan die jd cm kak wafa die tu..:)

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> kylex

em,klu kawe paksu,mu jd pakngah la kot..hehe..ok?comei x ank sdara 1st kita?

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> tukang cerita

terima kasih ustazah..:)..hope salsabila ni akan jd solehah cm nme die n ustazah inginkan...amin...

Airina Nisrin said...

oghe klate? wah..meme comey lotte..hehe
anyway, tahniah paksu..
mesti teruja + gembira dapat anak saudara sulung..
moga soleha membesar dengan sihat & menjadi wanita se'solehah'ah namanya..amin.. ^_^

* sangat suka dengan baby..geram nk cubit pipi..huhu

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> Airina Nisrin

yup..die oghe klate le..same mcm ummi die..bese la kan oghe klate..dnga kata,org ckp oghe klate ni comei2..betul ke?hehe..x tau la kan..em,kmu ni org klntn jgk ke?

qamarunnajami said...

salam..lama xjengah blog nie..
hu2..tahniah la da jad pak su..

izzati said...

Tahniah le coSemoga si kecil itu akn menjadi insan yg b'guna,Seindah nmanya,Salsabila Soleha....N wt Pak Su nye,tunjukkanlah teladan yg baik....Amin....

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

MKI >>> izzati

insyaAllah soleha akan jd se solehah namanya..em,paksu die pun kne la tnjuk teladan yg baik kan...:)..k
same2 doakan ye